Van Dijk, Keurslager

Puur natuur varkensvlees met de smaak van vroeger

Friberne is een ontdekking voor wie graag een stukje varkensvlees lust maar de massale bio-industrie minder waardeert. De smaak van Friberne is zoals we ons wellicht nog herinneren van de heerlijke varkenslapjes en karbonaadjes van onze ouders en grootouders. Het vlees smaakt puur en echt, en heeft weer dat heerlijke randje vet. En zoals we weten, is vet de smaakmaker van een goed stuk vlees.

Voor dat klassieke vetrandje hoeven we trouwens niet terug te schrikken, want het is veel lichter verteerbaar dan de verzadigde vetten in andere voedingsmiddelen.

 

Puur natuur varkensvlees met de smaak van vroeger
Het bewijs ontdekt u in de pan

Het bewijs ontdekt u in de pan

Dik of dun, Friberne is een voortreffelijke ontdekking in uw pan. Bak maar eens een ongepaneerde schnitzel even kort in roomboter. Echt puur natuur en heerlijk mals. Een kanten sliptongetje uit de slagersetalage! Of doe u te goed aan een ribkarbonade van de klassieke school. Roomboter-net-knapperbruin van buiten, en sappig warm rosé van binnen. Niks de dik, zeker niet te dun, en een smakelijke vetrand die smelt in de mond. Geen spoortje bijsmaak, een voorbeeldig stukje vlees.

Varkensvlees is sappig en neutraal van smaak waardoor het zich goed laat combineren met diverse kruiden en groenten. Het bevat waardevolle voedingsstoffen voor het menselijk lichaam én het is makkelijk te bereiden. Je kunt elke dag iets anders op tafel zetten. Geen inspiratie? We helpen je graag.

Van Dijk, Keurslager

van Swinderenstraat 26
8561AR Balk
0514602178

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 16:30
zondag Gesloten